Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g75g259kcal10.1g48.1g2.3g4.5g
Prinssinakki pirkka 300g45g109kcal1.4g1.4g9g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g60g153kcal9g1g12.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa45g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %30g54kcal6.5g0.3g3g0g
Paprika, punainen9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)38g23kcal0.4g1.7g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g1236kcal56.6g111.6g57.6g12g
Valittu annoskoko335g618kcal28.3g55.8g28.8g6g
Annoskoko puolitettuna167g309kcal14.2g27.9g14.4g3g
Arvot/100g100g185kcal8.5g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978