Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g25g88kcal3g17.8g0.5g0.8g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki75g83kcal18.8g0.4g0.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste29g103kcal8.3g0.5g8g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g932kcal88.6g52g43g1.6g
Valittu annoskoko335g466kcal44.3g26g21.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna167g233kcal22.2g13g10.8g0.4g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850