Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 120g33kcal1.4g4.9g0.2g2.5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g60g90kcal10.2g0.2g5.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.5g11kcal0.5g0.1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g269kcal24.2g10.4g13g5g
Valittu annoskoko335g135kcal12.1g5.2g6.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna167g67kcal6.1g2.6g3.3g1.3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704