Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1497g2993kcal209.5g31.4g224.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1247g748kcal12.5g56.1g49.9g7.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g50g449kcal0g0g49.9g0g
Tilli mauste13g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g25g16kcal1.9g2.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6680g8458kcal450g186.6g649.4g15g
Valittu annoskoko3340g4229kcal225g93.3g324.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna1670g2114kcal112.5g46.7g162.4g3.8g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565