Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1165g1293kcal252.2g0g30.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g65g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Vesi816g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 816g575kcal2.5g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6692g4148kcal525.2g64g72g21.4g
Valittu annoskoko3346g2074kcal262.6g32g36g10.7g
Annoskoko puolitettuna1673g1037kcal131.3g16g18g5.4g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003