Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2262g2423kcal522.6g0g33.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton452g95kcal1.4g7.2g0g0.5g
Oliiviöljy 380g3361kcal0g0g380g0g
Dijonsinappi, Maille, Original63g44kcal2.5g5.1g1.9g1.9g
Hunaja 181g598kcal0.9g146.2g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g13093kcal1056.8g324g832.2g9.6g
Valittu annoskoko3348g6546kcal528.4g162g416.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna1674g3273kcal264.2g81g208.1g2.4g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744