Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g157g77kcal2.2g12.2g2.2g1.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g729kcal49.6g28g47g3.6g
Valittu annoskoko335g365kcal24.8g14g23.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna168g182kcal12.4g7g11.8g0.9g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811