Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 8.7g28kcal0.7g5.5g0.2g0.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g607kcal40g29g36g11.2g
Valittu annoskoko335g303kcal20g14.5g18g5.6g
Annoskoko puolitettuna168g152kcal10g7.3g9g2.8g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423