Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore42g4.2kcal0.5g0.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g244kcal3.6g13.8g18g5.8g
Valittu annoskoko335g122kcal1.8g6.9g9g2.9g
Annoskoko puolitettuna168g61kcal0.9g3.5g4.5g1.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839