Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)152g205kcal30.4g0.2g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g5g7.9g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g833kcal69g23.2g51.4g3.6g
Valittu annoskoko335g417kcal34.5g11.6g25.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna168g208kcal17.3g5.8g12.9g0.9g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.5g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883