Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 225g323kcal35.9g0g20g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl90g305kcal1.8g2.7g31.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1298kcal76.6g15.4g103.2g0.4g
Valittu annoskoko335g649kcal38.3g7.7g51.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna168g325kcal19.2g3.9g25.8g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502