Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Oivariini, 60 (100g)7.9g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl112g382kcal2.2g3.4g39.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g112g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g1058kcal9.6g17.6g104.6g5.6g
Valittu annoskoko335g529kcal4.8g8.8g52.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna168g265kcal2.4g4.4g26.2g1.4g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957