Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona50g34kcal6.1g1.9g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl25g91kcal7.2g0g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.7g27kcal0.8g4.8g0.2g1.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g4.5g5.5kcal0.3g0.7g0.1g3.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ketsuppi, Pirkka14g14kcal0.1g3.4g0g0.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)3.8g7.1kcal0g1.7g0g0.2g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Emmental juustoraaste, lidl39g142kcal11.2g0g10.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1117kcal97.4g30.8g66.2g11.2g
Valittu annoskoko336g559kcal48.7g15.4g33.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna168g279kcal24.4g7.7g16.6g2.8g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.6g9.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114