Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g3040g3192kcal243.2g425.6g60.8g304g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 112g990kcal0g0g112g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g160g621kcal52.8g0g45.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6704g9623kcal592.2g852.4g436.4g608g
Valittu annoskoko3352g4812kcal296.1g426.2g218.2g304g
Annoskoko puolitettuna1676g2406kcal148.1g213.1g109.1g152g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308