Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)60g66kcal13.8g0g1.3g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)50g18kcal1.3g2.3g0.2g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g17g60kcal1.4g12.6g0.5g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g20g50kcal2.8g0.7g4g0g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g444kcal40g34.4g15.6g1.6g
Valittu annoskoko336g222kcal20g17.2g7.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna168g111kcal10g8.6g3.9g0.4g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197