Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 105g207kcal2.8g0.8g20.3g7g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g201g190kcal10g30.1g3g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.9g3.1kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1033kcal26.6g64.6g71.4g14.6g
Valittu annoskoko336g516kcal13.3g32.3g35.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna168g258kcal6.7g16.2g17.9g3.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173