Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Lohipakaste PIRKKA175g314kcal34.9g0g19.2g0g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g87kcal0g0g9.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 44g15kcal1.3g2.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1039kcal78.6g32g65g4.4g
Valittu annoskoko336g520kcal39.3g16g32.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna168g260kcal19.7g8g16.3g1.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124