Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Kesäkurpitsa102g17kcal0.4g2.6g0.6g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Aurajuusto50g169kcal9.9g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g599kcal22.8g18.6g48.6g6.4g
Valittu annoskoko336g299kcal11.4g9.3g24.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna168g150kcal5.7g4.7g12.2g1.6g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569