Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 18g14kcal0.3g2.9g0g0.5g
Palsternakka 8.8g5.6kcal0g1g0g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g227kcal7.4g35.8g5g5.2g
Valittu annoskoko336g113kcal3.7g17.9g2.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna168g57kcal1.9g9g1.3g1.3g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097