Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g54g33kcal5.4g2.3g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 14g51kcal0g0.7g5.4g0g
Sokeri 46g188kcal0g46.2g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g44g188kcal2.1g28.7g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.7g0.4g1.2g
Kaurahiutale 98g366kcal14.2g55.8g7.1g9.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen41g14kcal1.3g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1956kcal53.2g329.4g40.2g22g
Valittu annoskoko336g978kcal26.6g164.7g20.1g11g
Annoskoko puolitettuna168g489kcal13.3g82.4g10.1g5.5g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333