Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa122g21kcal0.5g3.1g0.7g0.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g42g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 28g88kcal3g16.6g0.6g1.5g
Purjosipuli 53g12kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g79g193kcal13.4g2.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g933kcal46g47.2g62.4g7g
Valittu annoskoko336g466kcal23g23.6g31.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna168g233kcal11.5g11.8g15.6g1.8g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630