Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.3g0g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g359kcal32.6g14g19g7g
Valittu annoskoko336g179kcal16.3g7g9.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna168g90kcal8.2g3.5g4.8g1.8g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404