Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g113g124kcal25.9g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Makaroni, pasta 38g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.8kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g971kcal75.2g59.8g45.6g4.4g
Valittu annoskoko336g485kcal37.6g29.9g22.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna168g243kcal18.8g15g11.4g1.1g
Arvot/100g100g145kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642