Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 250g268kcal57.8g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Aurinkokuivattu tomaatti8.8g16kcal0.2g1.1g1.2g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g7.5g16kcal1.7g0g1.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g7.5g49kcal2.3g0g3g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g6.3g7.2kcal0.1g0.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g1285kcal126.6g7.4g79.6g1.6g
Valittu annoskoko336g642kcal63.3g3.7g39.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna168g321kcal31.7g1.9g19.9g0.4g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029