Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1602g545kcal3.2g113.7g4.8g28.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)769g2844kcal107.6g422.8g61.5g84.6g
Sokeri 320g1300kcal0g320g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 641g3412kcal2.1g2.2g384.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g16420kcal227g1768.2g902.6g226.8g
Valittu annoskoko3360g8210kcal113.5g884.1g451.3g113.4g
Annoskoko puolitettuna1680g4105kcal56.8g442.1g225.7g56.7g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803