Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g3047g3200kcal243.8g426.6g60.9g304.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 112g993kcal0g0g112.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g160g622kcal52.9g0g45.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g9646kcal593.6g854.4g437.4g609.4g
Valittu annoskoko3360g4823kcal296.8g427.2g218.7g304.7g
Annoskoko puolitettuna1680g2412kcal148.4g213.6g109.4g152.4g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308