Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1049g403kcal10.5g72.4g2.1g26.2g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Ruokaöljy keskiarvo 49g432kcal0g0g48.9g0g
Paistijauheliha 10%1399g2378kcal279.7g0g139.9g0g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Riisi tumma 594g2074kcal41.6g428g13.7g23.8g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g10964kcal677.2g1033.6g428.6g113.8g
Valittu annoskoko3360g5482kcal338.6g516.8g214.3g56.9g
Annoskoko puolitettuna1680g2741kcal169.3g258.4g107.2g28.5g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327