Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1872g793kcal183.6g7.5g1.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1217g1619kcal102.7g214.1g24.3g60.8g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton140g30kcal0.4g2.2g0g0.1g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Rypsiöljy 66g579kcal0g0g65.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g6133kcal580g460.2g183.8g126.4g
Valittu annoskoko3360g3066kcal290g230.1g91.9g63.2g
Annoskoko puolitettuna1680g1533kcal145g115.1g46g31.6g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698