Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 120g90kcal15.8g1.3g0.5g8.3g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 58g510kcal0g0g57.7g0g
Kaurahiutale 192g720kcal27.9g109.6g14g19.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti154g769kcal38.3g51.2g44.3g43.7g
Mantelilastu (A la meira)120g721kcal28.8g7.9g64.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1250g4288kcal127.4g874.8g15g43.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g14195kcal476.4g2089.6g392.8g229.8g
Valittu annoskoko3360g7098kcal238.2g1044.8g196.4g114.9g
Annoskoko puolitettuna1680g3549kcal119.1g522.4g98.2g57.5g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640