Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2804g728kcal43.7g98.1g5.6g53.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 234g83kcal0.4g16.6g0.2g4.7g
Neilikka, annos 4g4.7g17kcal0.2g3.7g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 47g10kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g1992kcal94.6g306.2g13g124g
Valittu annoskoko3360g996kcal47.3g153.1g6.5g62g
Annoskoko puolitettuna1680g498kcal23.7g76.6g3.3g31g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939