Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2622g2937kcal576.9g0g78.7g0g
Oliiviöljy 73g649kcal0g0g73.4g0g
Kananmuna kuoreton 577g823kcal72.1g1.7g59.1g0g
Sipuli 87g26kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g8871kcal1300.2g11.8g422.8g3g
Valittu annoskoko3360g4436kcal650.1g5.9g211.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna1680g2218kcal325.1g3g105.7g0.8g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032