Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 801g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Kesäkurpitsa zucchini 801g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Kaali, valkokaali634g134kcal7.6g21.6g1.3g13.3g
Porkkana 567g185kcal3.5g31.5g1.1g14.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g167g50kcal1.7g6.7g0.5g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g17g53kcal0.2g13.2g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g2526kcal59g271.4g112g105.2g
Valittu annoskoko3360g1263kcal29.5g135.7g56g52.6g
Annoskoko puolitettuna1680g632kcal14.8g67.9g28g26.3g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532