Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)664g179kcal8.6g31.9g1.3g11.3g
Kinkkusuikale, Portti1063g1328kcal180.6g4.2g74.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1328g319kcal23.9g39.8g6.6g25.2g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Parmesan formaggio da pasta266g1214kcal106.2g0g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g6131kcal641.4g152g360g73g
Valittu annoskoko3360g3066kcal320.7g76g180g36.5g
Annoskoko puolitettuna1680g1533kcal160.4g38g90g18.3g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238