Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g402g2452kcal76.4g20.1g221.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale121g72kcal12.1g6g0.4g88g
Tattarijauho, Myllynparas281g957kcal36.6g189.9g4.8g14.9g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g201g723kcal34.2g94.4g15.5g32.2g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)80g8kcal1.2g0g0.5g68.3g
Vesi2010g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g225g1643kcal2.3g2.3g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g11851kcal329.8g655.8g844.8g407.2g
Valittu annoskoko3360g5926kcal164.9g327.9g422.4g203.6g
Annoskoko puolitettuna1680g2963kcal82.5g164g211.2g101.8g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365