Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g342g616kcal25.3g13.7g47.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1369g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)205g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras690g2414kcal93.1g452.5g20g41.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g17g113kcal0g0g12.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 685g1558kcal130.1g0g116.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu51g134kcal15.9g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g9781kcal534.2g952.2g410.2g89.8g
Valittu annoskoko3360g4890kcal267.1g476.1g205.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna1680g2445kcal133.6g238.1g102.6g22.5g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978