Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1034g1258kcal219.6g0g41.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2022g708kcal36.4g129.4g4g64.7g
Rypsiöljy 81g715kcal0g0g80.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon67g82kcal2.3g18.1g0g0g
Soijakastike 162g98kcal8.4g15.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6732g5721kcal533.4g325.8g252.6g129.4g
Valittu annoskoko3366g2860kcal266.7g162.9g126.3g64.7g
Annoskoko puolitettuna1683g1430kcal133.4g81.5g63.2g32.4g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359