Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1999g767kcal20g137.9g4g50g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )60g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Hunaja90g301kcal0.9g73.8g0g0g
Saksanpähkinä 140g952kcal20.6g4.6g91.2g22.2g
Vuohenjuusto President600g1547kcal113.9g3g119.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g472g127kcal6.1g22.6g0.9g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6736g8478kcal323.4g485.4g552.2g160.4g
Valittu annoskoko3368g4239kcal161.7g242.7g276.1g80.2g
Annoskoko puolitettuna1684g2120kcal80.9g121.4g138.1g40.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701