Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 313g121kcal0.5g25.5g0.3g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g543kcal1.6g68.8g25.8g9.4g
Valittu annoskoko337g272kcal0.8g34.4g12.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna169g136kcal0.4g17.2g6.5g2.4g
Arvot/100g100g81kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110339