Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 197g57kcal2g9.1g0.6g3.5g
Juustoraaste emmental punaleima42g165kcal12.2g0g12.7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 84g279kcal1.7g2.5g29.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1073kcal39.4g23.2g90.4g7g
Valittu annoskoko338g536kcal19.7g11.6g45.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna169g268kcal9.9g5.8g22.6g1.8g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718