Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Mutti paseerattu tomaatti34g11kcal0.6g1.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g731kcal73.4g17.6g38.8g7g
Valittu annoskoko338g366kcal36.7g8.8g19.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna169g183kcal18.4g4.4g9.7g1.8g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963