Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g56g82kcal8.4g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g554kcal36g52g21.4g3.4g
Valittu annoskoko338g277kcal18g26g10.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna169g139kcal9g13g5.4g0.9g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479