Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot50g18kcal0.6g3g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g572kcal43.6g39.6g25.8g5.6g
Valittu annoskoko338g286kcal21.8g19.8g12.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna169g143kcal10.9g9.9g6.5g1.4g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320