Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g811g1086kcal72.2g147.6g21.1g34.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1111g389kcal11.1g76.7g5.6g15.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.2g0g
Rypsiöljy 135g1195kcal0g0g135.1g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g300g1171kcal6g7.5g126.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki601g480kcal78.1g12g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6744g10164kcal348.6g525g747.6g112.2g
Valittu annoskoko3372g5082kcal174.3g262.5g373.8g56.1g
Annoskoko puolitettuna1686g2541kcal87.2g131.3g186.9g28.1g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143