Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 758g2602kcal77.3g530.8g9.1g26.5g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g117g1050kcal0g0g116.7g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 933g1322kcal213.5g0g51.4g0g
Sipuli, paistettu 117g118kcal1.5g5.7g9.6g2g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 233g40kcal4.9g0.5g0.7g5.6g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g467g1680kcal130.7g8.9g121.3g0g
Oregano, kuivattu 2.3g7.1kcal0.3g0.5g0.2g1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix233g117kcal3.5g23.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6748g13993kcal868.8g1163g620.6g71.2g
Valittu annoskoko3374g6997kcal434.4g581.5g310.3g35.6g
Annoskoko puolitettuna1687g3498kcal217.2g290.8g155.2g17.8g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921