Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1052g631kcal15.8g136.8g1.1g9.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1403g2329kcal266.6g0g140.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 702g2316kcal14g21g245.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 18g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6748g11001kcal599g337.8g810g28.8g
Valittu annoskoko3374g5500kcal299.5g168.9g405g14.4g
Annoskoko puolitettuna1687g2750kcal149.8g84.5g202.5g7.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793