Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g839g495kcal50.3g35.2g16.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras140g373kcal11.9g71.6g1.4g18.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1864g2591kcal354.2g0g130.5g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Kananmuna kuoreton 205g293kcal25.6g0.6g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g419kcal0g0g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6748g8607kcal900.4g257.8g434.2g47.6g
Valittu annoskoko3374g4304kcal450.2g128.9g217.1g23.8g
Annoskoko puolitettuna1687g2152kcal225.1g64.5g108.6g11.9g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111