Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl135g1215kcal0g0g135g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow900g3150kcal72g702g5.4g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6750g15003kcal838g1462.6g643g53.6g
Valittu annoskoko3375g7502kcal419g731.3g321.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna1688g3751kcal209.5g365.7g160.8g13.4g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728