Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)534g1868kcal72.1g350.1g15.5g32g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1068g1772kcal202.8g0g106.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1068g854kcal44.8g138.8g9.6g33.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g667g734kcal20g21.4g66.7g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g11164kcal679.4g1020.6g477.2g130.2g
Valittu annoskoko3376g5582kcal339.7g510.3g238.6g65.1g
Annoskoko puolitettuna1688g2791kcal169.9g255.2g119.3g32.6g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390