Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas28g72kcal4.7g9.6g1.7g8.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl56g197kcal7.9g36g1.7g3.1g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese70g26kcal0.8g5.5g0.1g0.5g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)56g160kcal17.4g0g9.6g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).42g46kcal10.5g0g0.4g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g7g19kcal1.5g0g1.4g0g
Hillosipulisäilyke 10g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g1272kcal85.8g104g55g24.4g
Valittu annoskoko339g636kcal42.9g52g27.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna169g318kcal21.5g26g13.8g6.1g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610