Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 100g144kcal9.6g2g10.8g0.2g
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Riisi puuroutuva 33g111kcal2g24.6g0.2g0.7g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kevytmaitojuoma63g24kcal2.1g1.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g782kcal33.4g74.2g37.2g8g
Valittu annoskoko339g391kcal16.7g37.1g18.6g4g
Annoskoko puolitettuna169g196kcal8.4g18.6g9.3g2g
Arvot/100g100g115kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878